Tijd voor vernieuwing! Nieuwe website voor Art & facts en Museumspecialisten


Gedurende de Coronacrisis hebben wij niet stil gezeten. We zijn hard bezig geweest met het vernieuwen en uitbreiden van onze dienstverlening. Een van de grootste veranderingen is de komst van onze nieuwe websites!

De nieuwe website van Art & facts biedt nu een duidelijk overzicht van al onze dienstverleningen, waaronder een pagina over de MuseumDepotShop, uitgebreide informatie over onze cursussen en advisering en onze depots en opslagfaciliteiten. Een verwijzing naar Museumspecialisten en uitleg over onze detachering is daar uiteraard ook te vinden. Ook is het mogelijk op deze website kennis te maken met de mensen achter de schermen! Wie zitten er bijvoorbeeld allemaal achter die detachering?

Tevens is ook de website van Museumspecialisten ontwikkeld. Deze website was iets gecompliceerder. De website moest gekoppeld worden aan Bullhorn, een digitaal programma om opdrachten en sollicitanten in te beheren. Daarnaast moest er een mogelijkheid komen voor onze specialisten om op deze website een account aan te maken en in te loggen zodat ze de opdrachten kunnen zien. Wij zijn erg blij met het resultaat! Hopelijk is het voor jullie nu ook een stuk overzichtelijker.

De nieuwe websites zijn gerealiseerd door To The Point Digital Productions.

Lees onze laatste ervaringen en ontwikkelingen

Kijkje achter de schermen bij Naturalis!

Geplaatst op 28/09/2021

Tips & Tricks voor solliciteren

Geplaatst op 10/03/2021

Archiefmedewerker: Orde scheppen in chaos

Geplaatst op 22/02/2021

Tijd voor vernieuwing! Nieuwe website voor Art & facts en Museumspecialisten

Geplaatst op 15/07/2020

Meld je aan voor de nieuwsbrief