Opdracht plaatsen

1 / 3

Hoe werkt het?

Zodra wij een opdracht binnen krijgen, gaan wij meteen aan de slag. Uit ons netwerk zoeken wij voor de ideale match! Uiteraard houden we gedurende dit traject nauw contact met de opdrachtgever.

 • Vrijblijvend en mogelijk op kort termijn.
 • Tarieven worden berekend op uurbasis. Het is ook mogelijk om een lumpsum projecttarief af te spreken indien het werk daarvoor in aanmerking komt.
 • Netwerk bestaande uit meer dan 250 kandidaten die wij persoonlijk op gesprek hebben gehad en op referenties zijn gecontroleerd.
 • Opdracht plaatsen

  Plaats eenvoudig een opdracht voor een specialist of team. Wij nemen elke aanvraag persoonlijk in behandeling en gaan meteen op zoek naar de ideale kandidaten. Ons netwerk bevat meer dan 250 museumspecialisten, dus er is altijd wel een match!

  *No Cure No Pay. Wij gaan gratis en vrijblijvend aan de slag totdat we allebei tevreden zijn.

 • * = verplicht

Hoe werkt het?

Zodra wij een opdracht binnen krijgen, gaan wij meteen aan de slag. Uit ons netwerk zoeken wij voor de ideale match! Uiteraard houden we gedurende dit traject nauw contact met de opdrachtgever.

 • Vrijblijvend en mogelijk op kort termijn
 • Tarieven variëren op basis van ervaring tussen de € 25,- en met € 125,- per uur. Het is ook mogelijk op projectbasis voor een aangenomen bedrag te werken.
 • Netwerk bestaande uit meer dan 250 kandidaten die wij persoonlijk op gesprek hebben gehad en op referenties zijn gecontroleerd.
Ik kon meteen aan de slag op een leuke en leerzame plek

Museumspecialisten weet precies welke baan bij een museumprofessional past: ik kon binnen no time aan de slag als interim registrar in het Frans Hals Museum, een leuke en leerzame periode.

Vibeke

Ik hielp mee met de verplaatsing van een Tyrannosaurus Rex bij Naturalis

Vanuit de Art Handlings cursus bij Art & facts heb ik een kans gekregen om weer op de arbeidsmarkt te werken. Inmiddels ben ik al een jaar werkzaam als museale Art Handler en doe ik o.a. het inpakken van kunst en transporten. Een van de meest bijzondere klussen was de verplaatsing van een Tyrannosaurus Rex bij Naturalis.

Jerry

Door de grote variatie blijft dit werk uitdagend en leerzaam!

Als een van de vaste fotografen van de MuseumDepotShop ben ik er bijna elke week te vinden. Zeker nu het steeds drukker wordt, kom ik steeds vaker langs. Door de grote variatie in de objecten blijft dit werk uitdagend en leer ik steeds weer iets nieuws!

Olga